Lees hier de blog van Smartfone Kliniek in Rozenburg zh

 • Waterschade telefoon
  05/05/2021 0 Opmerkingen
  Wat doe je bij waterschade aan je telefoon?

  Er is een glas water omgestoten over je smartphone of je hebt je toestel in het toilet laten vallen... Je bent zeker niet de eerste die dat overkomt! Dit is natuurlijk geen probleem als je een waterdichte telefoon hebt, maar als dit niet het geval is, kan water je toestel zwaar beschadigen. Gelukkig kun je de waterschade beperken door snel te handelen en je apparaat meteen te laten repareren door Smartfone Kliniek in Rozenburg. Lees verder om te ontdekken wat je vooral wel en niet moet doen met een smartphone met waterschade (en deze tips gelden ook voor een tablet met waterschade)!

  Lees meer
 • Laptop accu
  28/12/2020 0 Opmerkingen
  Een defecte accu betekent niet het einde van uw laptop

  Vandaag de dag zijn we op een punt gekomen dat laptops van tot wel tien jaar oud vaak met wat kleine upgrades, zoals een SSD en geheugen, nog prima kunnen worden gebruikt. Toch is de levensverwachting van een laptop-accu aanzienlijk korter en het zou dus zonde zijn om uw laptop weg te doen, alleen omdat uw accu ermee ophoudt. Wanneer de accu volledig faalt, kan dit echter wel schade aanrichten in de computer of zelfs gevaarlijk zijn. Daarom is het zaak op tijd te herkennen dat uw accu kapot aan het gaan is en actie te ondernemen om dit op te lossen. In deze blog leggen we u uit hoe dit werkt.

  Lees meer
 • Laptop accu
  04/08/2020 0 Opmerkingen
  Een kapotte telefoonaccu: hoe herken je het en wat kun je ertegen doen?

  Als je merkt dat je telefoon steeds korter doet met een opgeladen batterij, kan dat erg vervelend zijn. Zeker als het je niet meer lukt om de hele dag door te gaan, zonder je telefoon halverwege op te moeten laden. In deze blog we uit hoe je een defecte batterij herkent en wat je eraan kunt doen om de levensduur van je accu te verlengen.

  Lees meer
 • Telefoon repareren
  04/08/2020 0 Opmerkingen
  Een oververhitte telefoon: waarom is het gevaarlijk?

  Nu het weer zomer is en de temperaturen buiten weer flink kunnen gaan stijgen, is er zoals ieder jaar weer het risico op een oververhitte telefoon. Maar waarom gebeurt dit eigenlijk, is het gevaarlijk en wat kun je ertegen doen? In deze blog leggen onze experts van de Smartfone Kliniek in Rozenburg alles voor je uit.

  Lees meer